Erik Ziden

Tale växer och stärker erbjudandet inom rörligt

Tale växer och anställer Erik Zidén som får uppdraget att utveckla byråns erbjudande inom rörligt. Erik Zidén har en lång och bred erfarenhet inom TV-, film- och liveproduktion och har arbetat med det mesta från formatutveckling till dokumentärer och webinar.

Trots ett utmanande omvärldsläge med corona-pandemin fortsätter Tale att växa. Inte minst ökar kundernas behov av filmproduktion.

– Efterfrågan på rörligt innehåll fortsätter att öka kraftigt och vi har ett behov av att både förstärka vår kapacitet men framför allt fortsätta att utveckla det rörliga berättandet. I det arbetet får Erik en central roll, säger Johan Bratt, vd för Tale.

Erik Zidén har en bakgrund som fotograf och redigerare på TV4 men har  de senaste åren främst arbetat som producent för produktioner för bland annat SVT och TV4, men även till företag och organisationer. Erik Zidén kommer närmast från rollen som exekutiv producent på produktionsbolaget Mediemerah.

– Tale gör redan idag allt från korta filmer för sociala medier till dokumetärfilm. Men det händer mycket inom rörligt och förändringen går snabbt. Här ska vi ligga i framkant när det gäller att utveckla nya kreativa lösningar och starka formatt tillsammans med våra kunder, säger Erik Zidén.

Erik Zidén börjar på Tale 2 november.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev där vi bjuder på kunskap. Brevet kommer en gång i månaden och innehåller allt ifrån guider, beskrivande case, våra senaste blogginlägg, spaningar och praktiska tips på hur man lyckas med content marketing.

* obligatoriska fält


I och med att du börjar prenumerera på Tales nyhetsbrev godkänner du att vi får kontakta dig gällande nyheter och marknadsföring. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.