Hej!

Vi jobbar med både små start-ups och stora börsbolag. Och vi är öppna för nya uppdrag – från den stora byråpitchen till den lilla innehållsproduktionen med tight deadline. Hör av dig!

Adress

Nybrokajen 5
111 48 Stockholm

Andreas Ekegren

Andreas Ekegren

Performance Director med bred bakgrund inom digital marknadsföring. Andreas har lång erfarenhet av Paid Social och skapandet av engagerande innehåll på sociala medier. Han är journalist i grunden med två examen i journalistik och webbkommunikation.


Mejl andreas.ekegren@talecontent.se
Telefon 070-298 76 66

arvid westfelt

Arvid Westfelt

Client Director med bred erfarenhet som kommunikationsrådgivare, från att ta fram kommunikationsstrategier till prisvinnande contentproduktioner. Arvid är utbildad civilekonom med en bakgrund som PR-konsult och föreläsare på Berghs School of Communication.

Mejl arvid.westfelt@talecontent.se
Telefon 070-454 52 11

Carl Carleplan

Carl Carpelan

Content Producer Intern med ett förflutet inom broadcast och TV, framförallt rörande kontribution, distribution och produktion. Inom TV har han arbetat mestadels med sport, nyheter och OS. Carl är även utbildad stillbildsfotograf och har en förkärlek för siffror, processer och analys.

Mejl carl.carpelan@talecontent.se
Telefon 072-946 23 54

David Landes

David Landes

Content Director som ansvarar för Tales engelskspråkiga erbjudande. David är också specialist på native advertising och sitter i juryn för Native Advertising Awards. David har en bakgrund som nyhetsjournalist och redaktör. Är ursprungligen från USA men har bott i Sverige i drygt 15 år.


Mejl david.landes@talecontent.se
Telefon 073-741 02 46

Emelie Omnell

Emelie Omnell

Content Producent med flera arbetsområden. Emelie studerade Content Developer på Hyper Island och gjorde sin praktik på Tale. Innan sin utbildning var hon frilansande skådespelare och manusförfattare. På Tale arbetar Emelie bland annat som inslagsproducent, skribent och med grafisk formgivning.

Mejl emelie.omnell@talecontent.se
Telefon 072-744 12 83

Emira Ramic

Emira Ramic

Content manager med inriktning på hållbarhetskommunikation. Emira är journalist i grunden och har jobbat med marketing i över nio år. Hon har arbetat med bland annat strategi, konceptutveckling och prisvinnande produktion. På Tale är Emira kommunikationsrådgivare och redaktör med fokus på storytelling som skapar förändring.

Mejl emira.ramic@talecontent.se
Telefon 076-328 45 51

Erik Hilmer Zidén

Video Director med lång och bred erfarenhet av film- och liveproduktion.
Är i grunden redigerare och fotograf och har under de senaste 10 åren jobbat med produktioner för bland annat SVT och TV4, men även för företag och organisationer. På Tale jobbar Erik med att utveckla det rörliga berättandet och hitta nya kreativa lösningar.

Mejl erik.ziden@talecontent.se
Telefon 073-564 05 07

Johan Bratt

Johan Bratt

VD och innehållsstrateg. Johan har över tio års erfarenhet av content marketing och har arbetat med några av Sveriges största företag. Johan har en bakgrund som journalist och har bland annat jobbat som nyhetsreporter på Ekot, Aftonbladet och TV4.


Mejl johan.bratt@talecontent.se
Telefon 073-545 99 26

Johan Darin

Johan Darin

Content Director och PR-specialist på Tale. Johan är utbildad journalist med bakgrund på flera stora redaktioner och har arbetat som pressansvarig och projektledare på tv-bolag. Han har även erfarenhet av att jobba med rörligt och bild, och vet hur man hittar och paketerar storyn i alla led.


Mejl johan.darin@talecontent.se
Telefon 076-282 86 05

Karin Holmgren

Karin Holmgren

Karin Holmgren är projekt- och produktionsledare med erfarenhet inom kommunikation, webb och sociala medier. Karin har erfarenhet av att leda och koordinera komplexa digitala kommunikationsprojekt bland annat inom områdena bemanning, välgörenhet, SaaS och hemelektronik.

Mejl karin.holmgren@talecontent.se
Telefon 073-045 3161

Lisa Nygren Kirkegaard

Lisa Nygren Kirkegaard

Strategy Director med gedigen erfarenhet av digital transformation. Lisa har varit på Aller Media som Affärsutvecklare – Digital Distribution & Digital Analysis, på Keybroker som Client Director/Project Manager, tf. Affärsutvecklings- och marknadschef på Junibacken samt Marknadschef på All Things Live Sweden.

Mejl lisa.nygren.kirkegaard@talecontent.se
Telefon 073-75 75 488

Ludvig Gür

Ludvig Gür

Video Editor med lång erfarenhet från filmbranschen. Ludvig är även verksam som regissör. 2020 släpptes hans regidebut ”Pretending I’m a Superman” – en skate-dokumentär med Tony Hawk i huvudrollen. Utöver det har han även regisserat ett flertal prisbelönta kortfilmer. Hans senaste film ”Dreamster” gör sin festivaldebut nästa år.

Mejl ludvig.gur@talecontent.se
Telefon 070-776 03 93

Maria Lundqvist

Maria Lundqvist

Content Director med inriktning på rörlig media. Skrivande journalist i grunden som även jobbat tio år som redaktör, reporter och inslagsproducent på TV-produktioner som Efterlyst, Pluras Paradis och Malou efter tio. På Tale jobbar Maria med att identifiera och paketera historier och budskap som når igenom bruset.


Mejl maria.lundqvist@talecontent.se
Telefon 070-661 29 01

Sara Hessel

Sara Hessel (Föräldraledig)

Client Director med en bred bakgrund inom digital marknadsföring och kommunikation. Sara har jobbat som rådgivare för några av Sveriges största bolag och drivit komplexa kommunikationsinitiativ på både lokal och global nivå. Sara har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap och har även studerat på Berghs School of Communication.

Mejl sara.hessel@talecontent.se
Telefon 076-946 54 57

Teodor Hässler

Teodor Hässler

Creative Director som ansvarar för Idéhöjd och visuell design. Har jobbat både på byrå- och kundsidan, alltid med fokus på koncept och visuell kommunikation. Har även coachat och utbildat på skolor som t.ex. Berghs och STI men även på företag som Expressen, Electronic Arts och SKF.Mejl teodor.hassler@talecontent.se
Telefon 070-449 99 13