Hej!

Vi jobbar med både små start-ups och stora börsbolag. Och vi är öppna för nya uppdrag – från den stora byråpitchen till den lilla innehållsproduktionen med tight deadline. Hör av dig!

Adress

Kungsgatan 12-14
111 35 Stockholm

Johan Darin

Content director och PR-specialist på Tale. Johan är utbildad journalist, med bakgrund på flera stora redaktioner, och som pressansvarig och projektledare på tv-bolag. Han har även erfarenhet av att jobba med rörligt och bild, och vet hur man hittar och paketerar storyn i alla led.


Mejl johan.darin@talecontent.se
Telefon 076-282 86 05

Nathalie Ekman

Innehållsproducent och specialist inom distribution på Tale. Har en kandidatexamen från Stockholm Universitetet inom medie- och kommunikationsvetenskap och en examen som marknadskoordinator från Medieinstitutet. På Tale sitter Nathalie med alltifrån produktion av filmer, explainers, infografik till optimering och distribution.

Mejl nathalie.ekman@talecontent.se
Telefon 070-413 94 22

Maria Lundqvist

Content director med inriktning på rörlig media. Skrivande journalist i grunden som även jobbat tio år som redaktör, reporter och inslagsproducent på TV-produktioner som Efterlyst, Pluras Paradis och Malou efter tio. På Tale jobbar Maria med att identifiera och paketera historier och budskap som når igenom bruset.

Mejl maria.lundqvist@talecontent.se
Telefon 070-661 29 01

Måns Eriksson

Content director på Tale och utbildad journalist med lång bakgrund på olika redaktioner. Måns har tio års erfarenhet av content marketing och har bland annat jobbat med medarbetarkommunikation för några av Sveriges största varumärken.


Mejl mans.eriksson@talecontent.se
Telefon 0739-85 64 43

David Landes

Content Director som ansvarar för Tales engelskspråkiga erbjudande. David är också specialist på native advertising och sitter i juryn för Native Advertising Awards. David har en bakgrund som nyhetsjournalist och redaktör. Är ursprungligen från USA men har bott i Sverige i drygt 15 år.

Mejl david.landes@talecontent.se
Telefon 073-741 02 46

Johan Bratt

VD och innehållsstrateg. Johan har över tio års erfarenhet av content marketing och har arbetat med några av Sveriges största företag. Johan har en bakgrund som journalist och har bland annat jobbat som nyhetsreporter på Ekot, Aftonbladet och TV4.

Mejl johan.bratt@talecontent.se
Telefon 073-545 99 26