Sara Hessel, Tale

Tale växer och rekryterar ny kundansvarig

Tale fortsätter att växa och rekryterar Sara Hessel som ny kundansvarig. Sara Hessel kommer närmast från motsvarande roll på contentbyrån Spoon.
– Det känns jättekul att kliva in på en snabbväxande och snabbfotad byrå där jag får chansen att vara med och påverka utvecklingen framåt. Med mina erfarenheter hoppas jag kunna bidra till att utveckla Tales erbjudande ytterligare.

Under 2020 växte Tale kraftigt med nya kunder som exempelvis Länsförsäkringar och Försvarshögskolan. Tillväxten har fortsatt under 2021 och nu förstärker vi med en ny kundansvarig i Sara Hessel som har lång erfarenhet från branschen och som har arbetat med företag som SSAB och TietoEVRY.

– Sara kommer att vara en viktig del i Tales fortsatta utveckling och säkerställa fortsatt hög kvalitet och strategisk höjd i våra uppdrag. Sara är en duktig rådgivare inom digital kommunikation och har de kvaliteter som krävs för att hantera våra kunders allt mer komplexa kommunikationsutmaningar, säger Johan Bratt, vd på Tale.

Tale är en del av Diplomatgruppen som är idag en av Nordens ledande kommunikationsbyråer och som erbjuder hybridteam, med konsulter inom corporate communications, public affairs, finansiell kommunikation, varumärkesstrategi och digital utveckling

– Efterfrågan på integrerad kommunikation ökar och här har Tale och Diplomatgruppen ett erbjudande som är väldigt relevant. Jag ser fram emot att arbeta med övriga bolag i gruppen för att kombinera den expertis som krävs för hjälpa våra kunder på bästa sätt, säger Sara Hessel.