Social initiative

Tale stöttar socialt entreprenörsskap

Social Initiative är en icke vinstdrivande organisation, med fokus på sociala entreprenörer och den samhällsförändring de åstadkommer. Sedan två år tillbaka stöttar Tale med strategi och innehåll för att engagera fler i Social Initiatives arbete.

Social Initiative arbetar med företag och filantroper för att samla in kapital och kunskap som kan stärka sociala entreprenörers arbete för att lösa samhällsutmaningar i Sverige, Indien och östra Afrika.

”För oss är det betydelsefullt att bidra med vad vi kan. Förhoppningen är att fler ska få upp ögonen för det fantastiska arbete som Social Initiative gör”, säger Emelie Omnell, Content Producer på Tale.

Tales insatser för Social Initiative har främst handlat om stöd i produktion av filmer och en övergripande strategisk plan kring kommunikationen i digitala kanaler. Målet är att stärka varumärket och väcka intresse för Social Initiatives viktiga arbete.

”Samarbetet med Tale är mycket värdefullt för oss. Med Tales erfarenhet och kunskap får vi djupare insikt och stöd kring hur vi kan stärka kännedomen om Social Initiative och vår modell. Tillsammans analyserar vi utfallet av vår kommunikation, drar lärdomar, testar nya idéer och når fler som vill skapa förändring genom socialt entreprenörskap”, säger Sarah Hillbert, Program Manager & Head of Communications.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev där vi bjuder på kunskap. Brevet kommer en gång i månaden och innehåller allt ifrån guider, beskrivande case, våra senaste blogginlägg, spaningar och praktiska tips på hur man lyckas med content marketing.

* obligatoriska fält


I och med att du börjar prenumerera på Tales nyhetsbrev godkänner du att vi får kontakta dig gällande nyheter och marknadsföring. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.