Ludvig Gür

Tale förstärker film-teamet

Tale fortsätter att växa inom film och rekryterar Ludvig Gür som klippare.  Ludvig har bland annat regisserat en av USA:s mest framgångsrika dokumentärer under 2020 och klippt filmer åt varumärken som H&M, Fjällräven och Ikea. 

Allt fler kunder efterfrågar rörligt innehåll och med en allt högre ambitionsnivå när det gäller det kreativa berättandet. Ludvig Gür har under lång tid arbetat med Tale på frilansbasis men blir nu en del av Tale på heltid.

– Det är väldigt spännande att få vara en del av Tale och bidra till filmteamets utveckling. Efterfrågan på kreativ höjd inom rörligt kommer fortsätta att öka och det ska bli roligt att vara med på resan framåt, säger han.

Ludvig Gür gjorde 2020 sin regidebut med ”Pretending I’m a Superman” – en skate-dokumentär med Tony Hawk i huvudrollen. Filmen nådde hyrtoppen på iTunes och Amazon i USA där den stannade i flera veckor. Sommaren 2021 släpptes filmen även i Skandinavien på bland annat Viaplay och SF Anytime. Utöver det har Ludvig även regisserat ett flertal prisbelönta kortfilmer. Hans senaste film ”Dreamster” producerades av Brain Academy (nu Viaplay Studios) och gör sin festivaldebut nästa år.

– Ludvig är en kreativ talang inom det rörliga berättandet och en viktig kraft i utvecklingen av vårt erbjudande inom film, säger Erik Zidén, video director på Tale.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev där vi bjuder på kunskap. Brevet kommer en gång i månaden och innehåller allt ifrån guider, beskrivande case, våra senaste blogginlägg, spaningar och praktiska tips på hur man lyckas med content marketing.

* obligatoriska fält


I och med att du börjar prenumerera på Tales nyhetsbrev godkänner du att vi får kontakta dig gällande nyheter och marknadsföring. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.