Emelie Omnell

Från Hyper Island till Tale

Teamet på Tale får förstärkning under hösten. Emelie Omnell kommer från Content Developer-programmet på Hyper Island och gör sin praktik på Tale.

Content Developer-programmet på Hyper Island ger studenterna verktyg för att skapa kvalitativt innehåll med fokus på storytelling och digital marknadsföring. Studenterna arbetade i team med riktiga kunder från utbildningens start, allt för att ligga så nära arbetslivet som möjligt.

Emelie Omnell trivs med epitetet Content Developer och kommer att arbeta med allt från videoproduktion till konceptutveckling.

– Jag har alltid fascinerats av storytelling. Content för mig handlar om berättande, och att behärska färdigheten att måla upp en historia så att den passar ens syfte, säger hon.

Innan utbildningen på Hyper Island arbetade Emelie Omnell som skådespelare och manusförfattare. Hennes debutmanus nominerades till årets kortfilm på Sveriges kortfilmsfestival och kommer att visas hösten 2021 på Västerås Filmfestival.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev där vi bjuder på kunskap. Brevet kommer en gång i månaden och innehåller allt ifrån guider, beskrivande case, våra senaste blogginlägg, spaningar och praktiska tips på hur man lyckas med content marketing.

* obligatoriska fält


I och med att du börjar prenumerera på Tales nyhetsbrev godkänner du att vi får kontakta dig gällande nyheter och marknadsföring. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy