Tale Content: your content agency in Stockholm

Paid social

Sitter du också på en massa bra innehåll men tycker inte att det får det genomslag det förtjänar på sociala medier?
Vi på Tale sitter dagligen i annonseringsverktyg och hjälper dig gärna att lyfta din kommunikation till nästa nivå.
Oavsett om du aldrig annonserat på sociala medier, om du känner dig ganska varm i kläderna eller kanske letar efter någon att diskutera tips och trix.

Varför Paid Social?

 1. Annonsering som når ut
  Enligt svenskarna och internets rapport från 2021 spenderar mer än hälften av den svenska befolkningen tid på Facebook varje dag. Därför är det ofta en plattform att räkna med när man vill nå ut med sitt innehåll. Även plattformar såsom LinkedIn, Youtube och Instagram används flitigt av befolkningen, och är därför ett ett effektivt sätt att nå ut.
 2. Hitta din målgrupp
  Skräddarsy och hitta vad just din målgrupp är intresserad av, vilken plattform dem besöker mest och vilka de är. Tillsammans med de sociala plattformarna kan vi också hjälpa dig hitta dem som interagerat med ditt innehåll så du verkligen hittar din kärnmålgrupp.
 3. Siffror i realtid 
  Plattformarna ger siffror om hur det går för din annons i realtid. Därför finns det en massa möjligheter med att hela tiden optimera dina annonser så att de blir så bra som de bara kan bli.

Vad kan vi göra för dig? 

Det beror på vad just du är ute efter med din annonsering. Vi anpassar oss efter dina behov och dina förutsättningar. Därför varierar vår process från kund till kund. Men här är några exempel:

 • Hjälpa dig skapa annonskonton och gå igenom grunderna för att börja annonsera
 • Ta fram en planering för att hitta målgrupper och hur just du ska nå fram
 • Producera och distribuera annonser
 • Uppföljning och optimering för att ta annonseringen till nästa steg

Vi hjälper såklart också till med att se över ditt vanliga, organiska flöde för din sida och se hur ditt företag skulle kunna lyfta det till nästa nivå.

Vill du lära dig mer om annonsering i sociala medier?

Här har samlat blogginlägg om de viktigaste KPI:erna för den som ska annonsera på Facebook, LinkedIn, Youtube, Twitter samt på TikTok.

Kontakta vår Perfomance Director Andreas Ekegren på: andreas.ekegren@talecontent.se

Eller ring eller sms:a på 070-298 76 66