Swedish Content awards guld

Vi vann Swedish Content Awards!

Tillsammans med Praktikertjänst vann vi Swedish Content Awards för dokumentärfilmen och boken ”Tillsammans genom pandemin”

swedish content awards

Under ett år har Tale och vårdföretaget Praktikertjänst följt hur coronapandemin påverkat patienter och vårdmottagningar. Syftet med filmen och boken var bygga intern stolthet och öka kännedomen om ett vårdföretag som ägs av dem som utför vården.

Tale följde Praktikertjänsts medarbetare och patienter under ett år då många miste en närstående och inte minst drabbades äldre och samhällets mest sårbara hårt. Aldrig tidigare hade vården utsatts för liknande påfrestningar.

Carina Olson, Praktikertjänsts vd och koncernchef berättar:

– Med boken och dokumentären vill vi belysa och sammanfatta pandemins effekter på samhället, och framförallt dess påverkan på tandvården och hälso- och sjukvården. De visar hur vårdens medarbetare tillsammans är tillräckligt starka för att hantera en pandemi av ett aldrig tidigare skådat slag.

Se dokumentärfilmen om ett historiskt år inom svensk vård nedan och besök Praktikertjänst kampanjsida  Tillsammans genom pandemin här.