Teodor Hässler

Tale rekryterar Creative Director

Tale fortsätter att växa och förstärker byrån med en Creative Director. Teodor Hässler värvas från Valtech för att ansvara för Tales kreativa utveckling.
– Byråer som Tale som kan kombinera kommunikation som bygger på autentiskt innehåll med kreativitet är morgondagens vinnare. Det lockade mig, säger Teodor Hässler.

Tale fortsätter tillväxtresan. Siffrorna för 2022 pekar mot en tillväxt på 40 procent och byrån har nu 15 medarbetare med fokus på strategi, innehållsproduktion och digitala kampanjer. Under hösten vann Tale flera nya kunduppdrag, bland annat som Kustbevakningens nya kommunikationsbyrå.
– Efterfrågan på kommunikation som är genuin och trovärdig är större än någonsin och med det följer en branschglidning som gör att också konkurrensen också ökar. Vi är sedan tidigare starka på innehåll och digital distribution utifrån en strategisk utgångspunkt och med rekryteringen av Teo stärker vi också vår kreativa förmåga, säger Johan Bratt, vd för Tale.

Teodor Hässler tillträder i en för Tale ny roll när han går in som Creative Director.
Han har tidigare arbetat på Berghs School of Communication och kommer närmast från Valtech där han jobbade som Art Director och Experience Designer med kunder inom bland annat läkemedelsindustrin och offentlig sektor. Teodor har i flera år också coachat och utbildat i kreativ kommunikation, både på utbildningar som Berghs och STI och företag som Electronic Arts och SKF.– Jag är väldigt glad att få kalla Tale min arbetsplats. Speciellt med tanke på vilken spännande tid som byrån är inne i just nu. Vi har starka kundrelationer och ett förtroende hos våra uppdragsgivare som är viktiga förutsättningar för att skapa starka koncept, säger Teodor Hässler.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev där vi bjuder på kunskap. Brevet kommer en gång i månaden och innehåller allt ifrån guider, beskrivande case, våra senaste blogginlägg, spaningar och praktiska tips på hur man lyckas med content marketing.

* obligatoriska fält


I och med att du börjar prenumerera på Tales nyhetsbrev godkänner du att vi får kontakta dig gällande nyheter och marknadsföring. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Ladda ner vår e-bok!

Här berättar vi hur du lyckas med innehållsdriven kommunikation och content marketing. Strategierna som lägger grunden och arbetssättet som fixar genomförandet.

Ladda ner e-boken här