nathalie ekman

Tale stärker erbjudandet inom digital kommunikation

Tale anställer Nathalie Ekman som innehållsproducent och specialist inom distribution. Därmed utökas erbjudandet inom bland annat inom sociala medier, produktion av infografik, filmredigering och digital distribution.

Nathalie började som Tales praktikant i våras något som nu övergår till en heltidsanställning med start 1 juni. I ryggsäcken har hon en kandidatexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap från Stockholms universitet och en yrkesexamen som marknadskoordinator från Medieinstitutet.

”Det känns jättekul. Att få se Tales utveckling från första parkett den här våren har varit väldigt spännande. Jag känner även att jag själv har haft utrymme att få utveckla och testa på all min kunskap från SU och Medieinstitutet. Vilket har varit givande. Så det känns därför väldigt roligt att få fortsätta som anställd.  Tale har så mycket att ge så jag är otroligt spänd på att få vara med på den resan.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev där vi bjuder på kunskap. Brevet kommer en gång i månaden och innehåller allt ifrån guider, beskrivande case, våra senaste blogginlägg, spaningar och praktiska tips på hur man lyckas med content marketing.

* obligatoriska fält


I och med att du börjar prenumerera på Tales nyhetsbrev godkänner du att vi får kontakta dig gällande nyheter och marknadsföring. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.