Så kan vi hjälpa er att nå ut just nu

Så kan vi hjälpa er att nå ut just nu

Konferenser, event, utbildningar och andra arrangemang ställs in. Medarbetare uppmanas att arbeta hemifrån. Planerade marknadskampanjer skjuts upp och osäkerheten är stor i både organisationer och företag.

Samtidigt ökar också behovet av kommunikation. Till kunder och samarbetspartners. Och till de egna medarbetarna.

Vi på Tale påverkas förstås också av den nuvarande situationen. Mycket av vårt arbete har de senaste veckorna handlat om att hjälpa våra kunder att snabbt ställa om och kommunicera kring en situation som ingen någonsin hade kunnat förutse. Tack vare våra samlade erfarenheter från journalistik och kriskommunikation har vi kunnat möta de behov som uppstått i en situation där förutsättningarna hela tiden förändras. Men vi inser att det också finns mycket mer att göra.

Vi erbjuder bland annat:

Internkommunikation

Det kan handla om att löpande hålla era medarbetare uppdaterade genom era interna kanaler. Både i rörlig form och med texter för intranätet. Nyhetsutvecklingen och samhällets hantering av virusspridningen är ständigt pågående vilket också gör det ännu viktigare att hålla medarbetarna uppdaterade på löpande basis.

Webinar

Just nu ställs i princip alla konferenser och seminarier in. Då kan lösningen istället vara ett digitalt arrangemang. Vi har redan hjälpt flera av våra kunder med att filma, producera och distribuera webinar där publiken befunnit sig över hela Sverige. Med hjälp av interaktiva digitala verktyg där deltagarna kan delta med frågor och synpunkter blir det ett givande arrangemang.

Filmer för digitala kanaler

Många gånger är rörlig video det bästa sättet att kommunicera. Även när det ska gå snabbt. Oavsett om det handlar om mer genomarbetade casefilmer eller att ta fram en pedagogisk explainerfilm för externt och internt bruk kan vi hjälpa er genom hela processen.

Distribution

I tider som dessa kan det vara viktigare än någonsin att nå ut till sin målgrupp med relevant information. Samtidigt är informationsflödet just nu enormt i de digitala kanalerna. Vi kan hjälpa dig att nå ut med ditt budskap till de som behöver ta del av det.

Det här är bara några exempel av allt som vi hjälper våra kunder med just nu.
Tveka inte att höra av er till oss så kan vi tillsammans diskutera hur vi kan lösa just ert unika behov.
För mer information – kontakta:

Johan Bratt
Mejl johan.bratt@talecontent.se
Telefon 073-545 99 26

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev där vi bjuder på kunskap. Brevet kommer en gång i månaden och innehåller allt ifrån guider, beskrivande case, våra senaste blogginlägg, spaningar och praktiska tips på hur man lyckas med content marketing.

* obligatoriska fält


I och med att du börjar prenumerera på Tales nyhetsbrev godkänner du att vi får kontakta dig gällande nyheter och marknadsföring. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.