Tale Content: your content agency in Stockholm

SEO

SEO handlar allt mer om relevant och trovärdigt innehåll och allt mindre om att försöka manipulera Googles algoritmer. Det är därför vi som contentbyrå också kan hjälpa dig att hamna högt upp i sökresultaten. Relevant och högkvalitativt innehåll åt våra kunder är nämligen grunden för allt vi gör och med bra innehåll följer så småningom trovärdighet när andra aktörer länkar till din sajt.

Du som letar efter en byrå som kan hjälpa er att öka trafiken och minska kostnaden per konvertering har därför hamnat rätt. Vi tar reda på vad din målgrupp vill veta och ser till att er sajt har ett innehåll som ger de bästa svaren.

Kundresan startar med Google

De dyra reklamkampanjernas tid är förbi. Breda kampanjer som skjuter snett och träffar målgruppen vid fel tidpunkt blev snabbt ett offer av digitaliseringen. Och med Google försköts makten dessutom från företag till konsument. Idag börjar kundresan med research på konsumententens villkor oavsett om köpet handlar om en diskmaskin, en resa till solen eller ett ekonomisystem. Och research idag är närmast liktydigt med att ge sig ut på Google.

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att du behöver ha relevant innehåll som besvara dina potentiella kunders frågor genom köpresans olika faser.

Sökmotoroptimering – så här hjälper vi dig

Uppdrag och arbetsprocesser beror mycket på sajtens storlek och bransch men generellt brukar de här delarna ingå

  • Content Audit
  • Sökordsanalys
  • Konkurrentanalys
  • Produktion av nytt innehåll
  • Justering och optimering av befintligt innehåll.

Vad kostar SEO?

Kostnaden för sökoptimering varierar beroende på sajtens omfattning. I de flesta fall har vi en SEO-aspekt som en del av innehållsproduktion och distribution men vi tar oss gärna an uppdrag som specifikt handlar om sökmotoroptimering.

Vill du ha ett prisförslag eller veta mer?

Kontakta Johan Bratt på johan.bratt@talecontent.se
Eller ring eller sms:a på 0735-45 99 26