Tale Content: your content agency in Stockholm

Sökmotoroptimering – SEO

Sökmotoroptimering (SEO) handlar allt mer om relevant och trovärdigt innehåll och allt mindre om att försöka manipulera Googles algoritmer. Det är därför vi som contentbyrå också hjälper dig att hamna högt upp i sökresultaten. Relevant och högkvalitativt innehåll  är nämligen grunden för allt vi gör och med bra innehåll följer så småningom trovärdighet när andra aktörer länkar till din sajt. Det som är utgångspunkten för SEO-innehåll är att ta reda på vad din målgrupp googlar på.

Du som letar efter en byrå som kan hjälpa er att öka trafiken till webben har därför hamnat rätt. Vi tar reda på vad din målgrupp vill veta, producerar innehåll som ger de bästa svaren och ser till att er sajt rankar högst på Google.

Kundresan startar med Google

De dyra reklamkampanjernas tid är förbi. Breda kampanjer som skjuter snett och träffar målgruppen vid fel tidpunkt blev snabbt ett offer av digitaliseringen. Och med Google försköts makten dessutom från företag till konsument. Idag börjar kundresan med research på konsumententens villkor oavsett om köpet handlar om en diskmaskin, en resa till solen, ett nytt jobb, eller ett ekonomisystem till företaget. Och research idag är närmast liktydigt med att ge sig ut på Google.

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att du behöver ha relevant innehåll som besvara dina potentiella kunders frågor genom köpresans olika faser.

Sökmotoroptimering – så här gör man

Uppdrag och arbetsprocesser beror mycket på sajtens storlek och bransch men generellt brukar de här delarna ingå:

  • Content Audit
  • Sökordsanalys
  • Konkurrentanalys
  • Produktion av nytt innehåll
  • Justering och optimering av befintligt innehåll.

 

Vill du ha ett prisförslag eller veta mer?

Kontakta Johan Bratt på johan.bratt@talecontent.se
Eller ring eller sms:a på 0735-45 99 26